Mercedes v2
Mercedes specialist
Uw Mercedes in perfecte conditie.
Stekker elektrische auto 2
Elektrische auto
Ook voor uw Audi en Volkwagen
Kalender afspraak maken
Afspraak maken
Via onze kalender
Contact - headset 2
Contact opnemen
Stel uw vraag!

Vacature Serviceadviseur

SERVICEADVISEUR BIJ DIJKMAN AUTOMOBIEL

Wij zijn ter vervanging opzoek naar een fulltime serviceadviseur. Als serviceadviseur ben je de spil tussen onze klanten en ons team van monteurs en technici. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van reparatie- en onderhoudsplannen, het coördineren van werkzaamheden en het zorgen voor een uitstekende klantenservice.

Wie zijn wij?

Dijkman Automobiel, is dé BOVAG-aangesloten Mercedes Benz-specialist van de Achterhoek. In onze modern, ingerichte garage aan de Pollaan 60 te Zutphen staat ons team dagelijks klaar voor de mobiliteit van onze particuliere en zakelijke klanten. Wij zijn gespecialiseerd in Mercedes Benz, maar werken met dezelfde toewijding aan een reparatie of het onderhoud van elk ander merk auto, bedrijfswagen of camper. 

Wat ga jij doen?

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Interesse?

Laat dan snel van je horen! Dit kan door je CV en motivatie te sturen naar info@dijkmanautomobiel.nl of contact op te nemen via 0575-514034. Je bent uiteraard ook van harte welkom om een keertje langs te komen en kennis te maken.

Diagnose 2534 breed 2 Dijkman Automobiel

Waar Dijkman Automobiel voor staat

Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, dit uit zich in de persoonlijke benadering en transparante werkwijze. Dijkman Automobiel levert dealerkwaliteit tegen een tarief wat past bij een universeel autobedrijf.

Benieuwd naar de historie van Dijkman Automobiel? Lees meer over onze historie.

Je kan via onze kalender direct een afspraak inplannen.