Dijkman Automobiel diagnose 126
Mercedes v2
Mercedes specialist
Uw Mercedes in perfecte conditie.
Stekker elektrische auto 2
Elektrische auto
Ook voor uw Audi en Volkwagen
Kalender afspraak maken
Afspraak maken
Neem contact op
Contact - headset 2
Contact opnemen
Stel uw vraag!

Audi en Volkswagen autogarage in Zutphen

Met de sluiting van Zutphense Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen garage bent u wellicht op zoek naar een betrouwbare plek om uw auto te onderhouden en te repareren.  Wij bieden u dezelfde kwaliteit en service die u gewend was. Onze ervaren technici gebruiken de nieuwste technologieën en methodes om uw auto in topconditie te houden. Bovendien bieden wij concurrerende prijzen en uitstekende klantenservice. 

Dijkman Automobiel (locatie Zutphen) is de perfecte oplossing voor al je auto-zorgbehoefte. Onze technici zijn opgeleid en gecertificeerd en werken met de nieuwste tools om jouw auto in topconditie te houden. Of het nu gaat om een APK-keuring of een grondige onderhoudsbeurt, wij zorgen ervoor dat je snel en efficiënt weer op weg bent.

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en zorgen ervoor dat je met een gerust hart wegrijdt.

Ben je een Leaserijder? Geen probleem. Als je Leasemaatschappij is aangesloten bij de Vereniging ROB (voor 90% is dat het geval), dan kan je ook bij ons terecht! Twijfel je of je bij ons terecht kan met je lease Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen? Neem dan contact op.

Diensten

Voor uw Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen bieden wij de volgende diensten:

Gereedschap Trekhaak montage Audi en Volkswagen
Gereedschap Reparatie en onderhoud
Diagnose Aankoopkeuringen Audi en Volkswagen
Airco Aircoservice Audi en Volkswagen
Autoband Special services / Bijzondere vraagstukken
Diagnose Diagnose stellen

Problemen onderweg met uw Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen? In overleg bieden wij in de regio (Zutphen, Vorden, Hengelo, Doetinchem, Lochem) ook (pech) hulp op locatie aan.

Direct een afspraak maken? Of een vraag die u ons voor wil leggen? Neem contact met ons op!

Diagnose 2534 breed 2 Dijkman Automobiel

Waar Dijkman Automobiel voor staat

Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, dit uit zich in de persoonlijke benadering en transparante werkwijze. Dijkman Automobiel levert dealerkwaliteit tegen een tarief wat past bij een universeel autobedrijf.

Benieuwd naar de historie van Dijkman Automobiel? Lees meer over onze historie.