Dijkman Automobiel, het adres in de Achterhoek voor reparatie en onderhoud van uw Mercedes-Benz.

Bij de aanschaf van uw Mercedes-Benz heeft gekozen voor luxe, kwaliteit en degelijkheid. Vanzelfsprekend wilt u uw Mercedes-Benz ook in deze optimale conditie houden. Dijkman Automobiel is de Mercedes-Benz specialist in de regio Zutphen / Achterhoek en is u graag van dienst om uw Mercedes-Benz, ongeacht het bouwjaar, in deze optimale conditie te houden.

Kennis en Ervaring

Gerrit Dijkman, eigenaar en oprichter van Dijkman Automobiel, heeft ruim 40 jaar Mercedes ervaring. Eerst als (eerste) monteur, technicus en werkplaatschef bij een landelijke opererend Mercedes dealerbedrijf en de laatste 10 jaar als eigenaar van Dijkman Automobiel. Hierdoor is hij bekend met vrijwel elk Mercedes model wat de laatste 40 jaar op de markt is gebracht. Met zijn kennis en ervaring fungeert hij als vraagbaak voor de eigen monteurs en voor collega autobedrijven in de regio. Alle monteurs van Dijkman Automobiel worden doorlopend (bij)geschoold middels cursussen en opleidingen. Het aandeel Mercedes specifieke cursussen binnen ons opleidingsprogramma is substantieel. Dit zorgt ervoor dat kennis up to date blijft en ook de meest recente Mercedessen door Dijkman Automobiel kunnen worden onderhouden en gerepareerd.

Gereedschappen en Software

Naast kennis en ervaring beschikt Dijkman Automobiel ook over Mercedes specifieke gereedschappen en software. Zo zijn wij in bezit van de Mercedes STAR diagnose voor het stellen de juiste diagnoses. Ook hebben we toegang tot de WIS / Digitaal serviceboek. Dit maakt het mogelijk onderhoud en reparaties uit te voeren met behoud van de Mercedes-Benz fabrieksgarantie. Om ook campers en bestelwagens te kunnen onderhouden beschikken wij over bruggen met een grotere vrije hoogte en vergroot maximaal liftgewicht. Wij maken doorgaans gebruik van originele Mercedes onderdelen welke wij betrekken van onze, voornamelijk Duitse, partners. Ook kunnen wij met u meedenken over het gebruik van alternatieve onderdelen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en eventuele gevolgen zodat u een afweging kan maken op basis van prijs / kwaliteit.

Diensten

Voor uw Mercedes-Benz (Camper / Bestelwagen / Personenauto) bieden wij de volgende diensten:

  • Reparatie en onderhoud;
  • Aircoservice;
  • APK keuring;
  • Aankoopkeuringen;
  • Trekhaak montage;
  • Verkoop / Aankoopbemiddeling;
  • Diagnose stellen;
  • Special services / Bijzondere vraagstukken.

Problemen onderweg? In overleg bieden wij in de regio (Zutphen, Vorden, Hengelo, Doetinchem, Lochem) ook (pech) hulp op locatie aan.

Direct een afspraak maken? Of een vraag die u ons voor wil leggen? Neem contact met ons op!