Werkplaats Mercedes 049
Mercedes v2
Mercedes specialist
Uw Mercedes in perfecte conditie.
Stekker elektrische auto 2
Elektrische auto
Ook voor uw Audi en Volkwagen
Kalender afspraak maken
Afspraak maken
Neem contact op
Contact - headset 2
Contact opnemen
Stel uw vraag!

Mercedes-Benz specialist Achterhoek

Bij de aanschaf van uw Mercedes-Benz heeft gekozen voor luxe, kwaliteit en degelijkheid. Vanzelfsprekend wilt u uw Mercedes-Benz ook in deze optimale conditie houden. Dijkman Automobiel is de Mercedes-Benz specialist in de regio Zutphen / Achterhoek en is u graag van dienst om uw Mercedes-Benz, ongeacht het bouwjaar, in deze optimale conditie te houden.

Kennis en Ervaring

Gerrit Dijkman, eigenaar en oprichter van Dijkman Automobiel, heeft ruim 40 jaar Mercedes ervaring en daarmee een echte Mercedes specialist. Eerst als (eerste) monteur, technicus en werkplaatschef bij een landelijke opererend Mercedes dealerbedrijf en de laatste 10 jaar als eigenaar van Dijkman Automobiel. Hierdoor is hij bekend met vrijwel elk Mercedes model wat de laatste 40 jaar op de markt is gebracht. Met zijn kennis en ervaring fungeert hij als vraagbaak voor de eigen monteurs en voor collega autobedrijven in de regio. Alle monteurs van Dijkman Automobiel worden doorlopend (bij)geschoold middels cursussen en opleidingen. Het aandeel Mercedes specifieke cursussen binnen ons opleidingsprogramma is substantieel. Dit zorgt ervoor dat kennis up to date blijft en ook de meest recente Mercedessen door Dijkman Automobiel kunnen worden onderhouden en gerepareerd.

Mercedes specifieke Gereedschappen en Software

Naast kennis en ervaring beschikt Dijkman Automobiel ook over Mercedes specifieke gereedschappen en software. Zo zijn wij in bezit van de Mercedes STAR diagnose voor het stellen de juiste diagnoses. Ook hebben we toegang tot de WIS / Digitaal serviceboek. Dit maakt het mogelijk onderhoud en reparaties uit te voeren met behoud van de Mercedes-Benz fabrieksgarantie. Om ook campers en bestelwagens te kunnen onderhouden beschikken wij over bruggen met een grotere vrije hoogte en vergroot maximaal liftgewicht. Wij maken doorgaans gebruik van originele Mercedes onderdelen welke wij betrekken van onze, voornamelijk Duitse, partners. Ook kunnen wij met u meedenken over het gebruik van alternatieve onderdelen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en eventuele gevolgen zodat u een afweging kan maken op basis van prijs / kwaliteit.

Diensten

Voor uw Mercedes-Benz (Camper / Bestelwagen / Personenauto) bieden wij de volgende diensten:

Vinkje Reparatie en onderhoud
Diagnose Aankoopkeuringen
Gereedschap Trekhaak montage
Vinkje Verkoop / Aankoopbemiddeling
Diagnose Diagnose stellen

Een vraag die u ons voor wil leggen? Neem contact met ons op!

Diagnose 2534 breed 2 Dijkman Automobiel

Waar Dijkman Automobiel voor staat

Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, dit uit zich in de persoonlijke benadering en transparante werkwijze. Dijkman Automobiel levert dealerkwaliteit tegen een tarief wat past bij een universeel autobedrijf.

Benieuwd naar de historie van Dijkman Automobiel? Lees meer over onze historie.