Mercedes v2
Mercedes specialist
Uw Mercedes in perfecte conditie.
Stekker elektrische auto 2
Elektrische auto
Ook voor uw Audi en Volkwagen
Kalender afspraak maken
Afspraak maken
Neem contact op
Contact - headset 2
Contact opnemen
Stel uw vraag!

Bestelwagens, campers & aanhangers

Voor uw bedrijfsvoering is het van belang dat uw bedrijfswagens in optimale conditie te houden. Uitval van bestelwagens of aanhangwagens brengen risico's met zich mee, mogelijk kunt u uw afspraken met uw klanten niet nakomen. Om het uitvalrisico van uw bedrijfswagen tot een minimum te beperken is het van belang om onderhoud tijdig uit te voeren en niet uit te stellen.

Onderhoud & reparatie bestelwagens en aanhangers bij Dijkman Automobiel

Binnen het team van Dijkman Automobiel zijn meerdere APK keurmeesters werkzaam en onze moderne werkplaats beschikt over alle benodigde gereedschappen en installaties om de APK keuring uit te voeren. Dit maakt dat wij uw APK keuring vaak al binnen enkele dagen kunnen inplannen. Mochten er tijdens de keuring APK afkeurpunten worden geconstateerd dan nemen we altijd contact op om een eventueel reparatieplan en bijbehorende kostenprognose met u te bespreken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. Vanwege onze transparante werkwijze en persoonlijke benadering zijn wij voor vele chauffeurs uit de regio Zutphen / de Achterhoek het vaste adres voor de APK keuring en onderhoud.

 

Onderhoud & reparatie van campers.

Vervangend vervoer? Of even wachten?

Om u tijdens de APK keuring mobiel te houden beschikken wij over diverse leenauto's, leenbussen en leenfietsen.
Liever wachten? Met een kop koffie of thee én goede wifi wacht u aan de huiselijke keukentafel tot uw voertuig gereed is. Echter kan, in het geval van een steekproef door het RDW, de wachttijd langer zijn dan verwacht.

Brug voor hoge en zware voertuigen

De werkplaats van Dijkman Automobiel is voorzien van een brug welke is geschikt is voor hoge en zware voertuigen.
Dit maakt het ons mogelijk onderhoud en reparaties uit te voeren aan vrijwel alle campers en bestelwagens.

Direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Diagnose 2534 breed 2 Dijkman Automobiel

Waar Dijkman Automobiel voor staat

Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, dit uit zich in de persoonlijke benadering en transparante werkwijze. Dijkman Automobiel levert dealerkwaliteit tegen een tarief wat past bij een universeel autobedrijf.

Benieuwd naar de historie van Dijkman Automobiel? Lees meer over onze historie.