Dijkman Automobiel diagnose 126
Mercedes v2
Mercedes specialist
Uw Mercedes in perfecte conditie.
Stekker elektrische auto 2
Elektrische auto
Ook voor uw Audi en Volkwagen
Kalender afspraak maken
Afspraak maken
Neem contact op
Contact - headset 2
Contact opnemen
Stel uw vraag!

Special Services

Dijkman Automobiel kent inmiddels een rijke historie. Hiernaast hebben we een team van ervaren monteurs. Op basis van de vraag uit de markt en hulpvragen van collega autobedrijven heeft Dijkman Automobiel een aantal specialismes ontwikkeld. Onderstaande een overzicht van een aantal van deze specialismes.

Vastzittende gloeibougies of verstuivers

Bij het uitvoeren van onderhoud komt het geregeld voor dat onderdelen vast zitten of moeilijk loskomen. Gloeibougies en verstuivers zijn hier een goed voorbeeld van. De oorzaak ligt vaak in het materiaalgebruik in combinatie met vocht en temperatuurverschillen wat tot corrosie leidt. Dijkman Automobiel heeft met het Vibropac systeem speciaal gereedschap in huis om vastzittende gloeibougies en verstuivers los te maken. Vibropac werkt met trillingen en vloeistof en zorgt ervoor dat juiste trekkracht wordt uitgeoefend om de vastzittende gloeibougie of verstuiver loste maken en te verwijderen.

Uitboren Gloeibougies

Als de gloeibougies afbreken of met geen enkel ander gereedschap loskomen is het uitboren van de gloeibougie de laatste optie. Dijkman Automobiel heeft specialistisch gereedschap en kennis om bougies uit te boren zodat een de nieuwe bougies kunnen worden geplaatst. Het uitboren is een nauwkeurig werk wat behoorlijk wat geduld vergt. Indien het uitboren niet goed wordt uitgevoerd kan de cilinderkop schade oplopen.

Lekdetectie met rookmachine

Het opzoeken van luchtlekken zonder hulpmiddelen is niet eenvoudig. Dijkman Automobiel beschikt over een rookmachine welke ook onder hogere druk rook produceert. Hierdoor is het mogelijk om, bij een stilstaande motor, lekkages op te sporen. De machine wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het opsporen van lekkages in turbosystemen. Door het gebruik van rook kan er sneller een diagnose worden gesteld.

Een vraag die u ons voor wil leggen? Neem contact met ons op!

Diagnose 2534 breed 2 Dijkman Automobiel

Waar Dijkman Automobiel voor staat

Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, dit uit zich in de persoonlijke benadering en transparante werkwijze. Dijkman Automobiel levert dealerkwaliteit tegen een tarief wat past bij een universeel autobedrijf.

Benieuwd naar de historie van Dijkman Automobiel? Lees meer over onze historie.