Werkplaats Mercedes 049
Mercedes v2
Mercedes specialist
Uw Mercedes in perfecte conditie.
Stekker elektrische auto 2
Elektrische auto
Ook voor uw Audi en Volkwagen
Kalender afspraak maken
Afspraak maken
Neem contact op
Contact - headset 2
Contact opnemen
Stel uw vraag!

APK

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijke verplichting keuring van uw voertuig welke met een vaststaande frequentie moet worden uitgevoerd. Tijdens de keuring wordt uw auto, bestelwagen of camper beoordeeld op 2 hoofdaspecten:

Nieuwe auto's hoeven de eerste 3 of 4 jaar niet te worden gekeurd en daarna moet de APK keuring jaarlijks of tweejaarlijks worden uitgevoerd. Het type motor en het bouwjaar is bepalend voor de tijd tussen de keuringen. Doorgaans krijgt u, kort voordat uw voertuig gekeurd moet worden, een bericht van het RDW aangaande de keuring.

U kunt uw voertuig 2 maanden voor de vervaldatum opnieuw laten keuren. Daarbij blijft de oude APK vervaldatum gelijk plus 1 of 2 jaar, dit is afhankelijk van de keuringsinterval van uw voertuig.

APK Keuring bij Dijkman Automobiel Zutphen

Binnen het team van Dijkman Automobiel zijn meerdere APK keurmeesters werkzaam en onze moderne werkplaats beschikt over alle benodigde gereedschappen en installaties om de APK keuring uit te voeren. Dit maakt dat wij uw APK keuring vaak al binnen enkele dagen kunnen inplannen. Mochten er tijdens de keuring APK afkeurpunten worden geconstateerd dan nemen we altijd contact op om een eventueel reparatieplan en bijbehorende kostenprognose met u te bespreken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. Vanwege onze transparante werkwijze en persoonlijke benadering zijn wij voor vele chauffeurs uit de regio Zutphen / de Achterhoek het vaste adres voor de APK keuring en onderhoud. Ook voor je Audi en Volkswagen APK kan je bij ons terecht.

Vervangend vervoer? Of even wachten?

Om u tijdens de APK keuring mobiel te houden beschikken wij over diverse leenauto's, leenbussen en leenfietsen.
Liever wachten? Met een kop koffie of thee én goede wifi wacht u aan de huiselijke keukentafel tot uw voertuig gereed is. Echter kan, in het geval van een steekproef door het RDW, de wachttijd langer zijn dan verwacht.

Neem contact met ons op!

Diagnose 2534 breed 2 Dijkman Automobiel

Waar Dijkman Automobiel voor staat

Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, dit uit zich in de persoonlijke benadering en transparante werkwijze. Dijkman Automobiel levert dealerkwaliteit tegen een tarief wat past bij een universeel autobedrijf.

Benieuwd naar de historie van Dijkman Automobiel? Lees meer over onze historie.