Mercedes v2
Mercedes specialist
Uw Mercedes in perfecte conditie.
Stekker elektrische auto 2
Elektrische auto
Ook voor uw Audi en Volkwagen
Kalender afspraak maken
Afspraak maken
Neem contact op
Contact - headset 2
Contact opnemen
Stel uw vraag!

Bandenservice - Winterbanden

Ondanks dat de winter in Nederland steeds winter streng wordt is het in bepaalde gevallen raadzaam om in herfst te wisselen naar een winterband. De winterband is anders van samenstelling en heeft een groter aantal lamellen dan de zomerband. Ten opzichte van de zomer- of allseason band is er sprake van een betere grip en kortere remweg. Het is niet voor niets dat de ANWB adviseert om, indien u in de winter dagelijks de weg op gaat en/of de auto gebruikt voor de wintersportvakantie, uw auto van winterbanden te voorzien. Bij temperaturen onder de 7 graden is de winterband de veiligere optie. Doorgaans wordt deze 7 graden grens ook aangehouden voor het bepalen van het banden-of wielenwissel moment.

Dijkman Automobiel biedt volledige ontzorging bij het wisselen en opslaan van uw banden of wielen. Ook voor een nieuwe set bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden welke aansluiten op de de u gestelde wensen en eisen. Doordat een groot aantal merken direct of op zeer korte termijn te leveren zijn doen wij u altijd een passend aanbod.

Het wisselen en opslaan van uw wielen kost € 100 en vergt slechts 30 minuten van uw tijd.

Tijd voor de bandenwissel of toe aan een nieuwe set? Neem dan contact met ons op!

Diagnose 2534 breed 2 Dijkman Automobiel

Waar Dijkman Automobiel voor staat

Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, dit uit zich in de persoonlijke benadering en transparante werkwijze. Dijkman Automobiel levert dealerkwaliteit tegen een tarief wat past bij een universeel autobedrijf.

Benieuwd naar de historie van Dijkman Automobiel? Lees meer over onze historie.