Mercedes v2
Mercedes specialist
Uw Mercedes in perfecte conditie.
Stekker elektrische auto 2
Elektrische auto
Ook voor uw Audi en Volkwagen
Kalender afspraak maken
Afspraak maken
Via onze kalender
Contact - headset 2
Contact opnemen
Stel uw vraag!

Mobiliteitsgarantie

Zorgeloos op pad met de mobiliteitsgarantie van Dijkman Automobiel

Pech onderweg, het kan iedereen overkomen. Ineens begint er een lampje te branden op uw dashboard. In sommige gevallen is het nog mogelijk om door te rijden naar de garage, maar het kan ook voorkomen dat u stil komt te staan langs de weg. Dat is erg vervelend. Zeker als u net onderweg was naar een belangrijke afspraak. Met de mobiliteitsgarantie van Dijkman Automobiel bent u snel weer op weg.

Mobiliteitspas bij voorgeschreven onderhoud

Bij Dijkman Automobiel ontvangt u voor slechts €25 een mobiliteitspas bij jaarlijks uitgevoerd voorgeschreven onderhoud. De mobiliteitspas is na het uitvoeren van het voorgeschreven onderhoud een jaar lang geldig.  Dat betekent dus een jaar lang recht heeft op mobiliteitsgarantie van Dijkman Automobiel.

Wilt u de mobiliteitsgarantie na een jaar verlengen? Dat is mogelijk. Op het moment dat u na een jaar weer een onderhoudsbeurt met voorgeschreven onderhoud laat uitvoeren, verlengen wij de mobiliteitsgarantie automatisch met een jaar. Zo kunt u weer een jaar zorgeloos op pad.

Voordelen van mobiliteitsgarantie bij Dijkman Automobiel

Voorwaarden Mobiliteitsgarantie

Diagnose 2534 breed 2 Dijkman Automobiel

Waar Dijkman Automobiel voor staat

Wij hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, dit uit zich in de persoonlijke benadering en transparante werkwijze. Dijkman Automobiel levert dealerkwaliteit tegen een tarief wat past bij een universeel autobedrijf.

Benieuwd naar de historie van Dijkman Automobiel? Lees meer over onze historie.

Je kan via onze kalender direct een afspraak inplannen.